miercuri, 17 septembrie 2008

Un nou început, al 12-lea, în Colegiul Tehnic Media

A început un nou an şcolar în Colegiul Tehnic Media . Pentru mine este cel de-al 12-lea. A trecut timpul atât de repede. Parcă totul a fost ieri. A fost frumos. A fost şi greu. Mi-am făcut permanent datoria ca profesor şi ca educator. Am lăsat în urmă lucruri frumoase. An după an şi eu am învăţat împreună cu elevii mei. Eu i-am învăţat să iubească Istoria şi la rândul meu am învăţat să mă apropii de ei, să-i înţeleg şi să le pot fi aproape la bine şi la rău.
Sunt bucuros că v-am revăzut dragi elevi, iar ,, bobocilor'' le transmit un călduros ,, Bine aţi venit!" Era timpul să ne întoarcem la treabă. Avem multe de făcut. Începem să pregătim Balul Bobocilor pe care îl aşteptăm de 2 ani. Trebuie să pregătim echipa de fotbal pentru Cupa Liceelor şi pentru aceasta vom juca măcar 30 de meciuri de pregătire. Nu mai este mult şi va ninge, iar Buşteniul ne aşteaptă. Ca în fiecare an voi organiza măcar 2 excursii pe semestru la munte.
Vom organiza şi desfăşura împreună foarte multe activităţi extracurriculare şi extraşcolare, dar să nu uitaţi că principala voastră îndatorire este să veniţi la ore şi să învăţaţi. Dacă veţi dovedi că ţineţi cont de aceste două lucruri, eu voi fi cel mai bun prieten al vostru.

Un comentariu:

Cazac Iulian spunea...

as vrea sa intru in echipa d fotbal Colegiului Tehnic Media pt cupa Mec Donalds ,m-am refacut mai repede decat credeam sunt apt d fotbal doctorul mi-a dat voie sa joc, doar cu bunavointa domnului Malaelea pot juca si as da orice numai sa joc ,FORzA MEDIA sper ca prin acest mesaj am reusit sa va conving Va Multumesc !