sâmbătă, 13 septembrie 2008

Caz şocant de corupţie la Şcoala de Poliţie

Ofiterii anticoruptie din Prahova au declansat o ampla ancheta, dupa ce un candidat a fost declarat admis pe baza unei foi de examen falsificate
Profesorii Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar", de la Campina, sunt anchetati de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), dupa ce conducerea unitatii de invatamant a descoperit ca lucrarea unui fiu de primar din Prahova a fost falsificata. Concret, la examenul de admitere care a avut loc la inceputul acestei luni, candidatul Gabriel-Cosmin Voinescu a picat, dupa ce a completat testul grila cu doar 56 de puncte. Tanarul candidat, care este fiul primarului din localitatea Olari, a facut contestatie si a primit, in mod surprinzator, nu mai putin de zece puncte in plus, atata cat avea nevoie ca fie admis.
Comisarul-sef Valeriu Simion, presedintele subcomisiei de verificare a contestatiilor, s-a sesizat cu privire la diferenta majora dintre prima si cea de-a doua corectura. In plus, politistul a observat ca si semnaturile corectorilor de pe foaia lui Voinescu difera de cele aplicate pe restul lucrarilor de examen, de unde s-a tras concluzia ca intreaga fisa de examen este un fals produs de angajatii scolii de politisti. A fost anuntat DGA-ul si surse apropiate anchetei ne-au dezvaluit ca a fost deja stabilit un suspect.
SursaŞ www.cancan.ro

Niciun comentariu: