sâmbătă, 13 septembrie 2008

Ibrahim Dossey, în comă, după un grav accident de maşină

Fostul portar al echipei Pandurii Târgu Jiu, ghanezul Ibrahim Dossey, a fost grav rănit în accidentul petrecut sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în apropierea localităţii Breaza, Dossey aflându-se în comă şi fiind transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Ibrahim Dossey a fost scos de către o echipă de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale maşinii în care se afla în momentul producerii accidentului.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după accident, la această unitate medicală au fost aduse patru persoane, un bărbat, o femeie şi doi copii, unul dintre copii nefiind rănit, însă a fost preluat de o ambulanţă pentru a-i însoţi pe părinţii săi, răniţi în accident, întrucât nu putea fi lăsat singur pe DN 1.

Ibrahim Dossey, în vârstă de 36 de ani, este cel mai grav rănit, el aflându-se în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare. El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar Bucureşti.

Femeia rănită, în vârstă de 30 de ani şi copilul care a avut nevoie de îngrijiri medicale, în vârstă de 9 ani, sunt în afara oricărui pericol, cei doi rămânând internaţi în spitalul din Ploieşti.

Dossey ajunsese, marţi, la o înţelegere cu gruparea de liga a II-a FCM Târgovişte, unde urma să evolueze în următoarele două sezoane.

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu: