joi, 25 septembrie 2008

Becali va candida în sectorul 5

"Doresc să vă anunţ că PNG-CD va merge singur la alegerile din 30 noiembrie pentru Parlamentul României", a spus George Becali în deschiderea conferinţei de presă, pe care a susţinut-o astăzi la Palatul George Becali.
El a mai afirmat că s-a bucurat când a aflat că a fost respinsă contestaţia Partidului România Mare referitoare la amânarea pentru 2012 a votului uninominal. În opinia sa, această respingere avantajează partidul pe care îl conduce, fiind foarte sigur că va obţine 7-8% din voturile cetăţenilor.
Preşedintele PNG-CD a mai spus că va candida în Bucureşti la sectorul 5 împreună cu fostul candidat la Primăria sectorului 5 Bogdan Becheanu, iar la sectorul 1 îl va avea drept candidat la funcţia de senator pe actorul Ion Dichiseanu.
"Am ales sectorul 5 şi nu Ilfov pentru că oricum Ilfov-ul îl voi câştiga şi cu alte persoane. Ce rost are să irosesc un colegiu unde pot să scot un deputat", a precizat Becali, menţionând că partidul său va avea candidaţi în 90% din colegiile din ţară, citat de Agerpres.
În plus, Becali a precizat că nu vrea să facă politica pe care o fac alţii, aducâd vedete pe lista partidului
"Ce importanţă are să vii cu nume sonore precum Oana Zăvoranu. Ce să faci cu Oana Zăvoranu? Să o faci deputat pe Oana Zăvoranu?", s-a întrebat Becali.
Latifundiarul a anunţat că nu va mai finanţa campaniile electorale ale PNG-CD, dar va plăti cotizaţia de 2.500 de lei drept garanţie pentru toţi candidaţii partidului la Autoritatea Electorală Permanentă.
Sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu: