miercuri, 9 decembrie 2009

ISM ARE AVIZUL INSPECTORATULUI SCOLAR!

scan0001

In urma urma intrebarilor aparute in ultima perioada, Compania International Sport Management, organizatoarea celei de-a XIII-a editii a „Cupei Liceelor ISM”, prezentata de GSP.ro, la fotbal in sala, face urmatoarele precizari.

  1. ISM are acordul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti pentru organizarea acestei competitii, in perioada 11 – 24 ianuarie 2010, la Sala Polivalenta din Bucuresti, cu precizarea ca ISM va trebui sa respecte ordinul Ministerului Sanatatii privind pandemia de gripa noua (porcina), asa cum se poate vedea din facsimilul alaturat.
  2. ISM a luat cunostinta de greutatile prin care trec elevii pentru a obtine acordul medicilor privind participarea la aceasta competitie. De aceea, incepand de azi, 09 decembrie 2009, TOTI CEI CARE DORESC SA PARTICIPE LA COMPETITIE SE POT INSCRIE LA SEDIUL FRF, pana pe 18 decembrie 2009, FARA PARAFA SI ACORDUL MEDICILOR, numai cu tabelul completat, semnat si stampilat de catre conducerea institutiei de invatamant. PANA LA ORA PRIMULUI MECI PE CARE ECHIPA IL VA DISPUTA REPREZENTANTII ACESTEIA VOR TREBUI SA OBTINA DE LA MEDIC(medicul liceului, un medic de familie etc) PARAFA SI SEMNATURA „APT PENTRU EFORT FIZIC”. Pe scurt, va puteti inscrie fara acordul medicilor, urmand, OBLIGATORIU, sa-l aduceti pana la startul primei partide, indiferent cand va avea ea loc. FARA ACEST ACORD, INDIFERENT DE MOTIVE, NU SE VA PUTEA INTRA PE TEREN LA POLIVALENTA.
  3. Conducerea Companiei ISM intelege ingrijorarea tuturor (elevi, profesori, medici) privind pandemia gripei noi. De aceea, va incerca, pana la ora startului competitiei, sa obtina toate acordurile necesare bunei desfasurari a ei, in conditiile de risc minim. http://cupaliceelor.gsp.ro/

4 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Oare echipa noastra cand se va inscrie? Şi cine va face parte din echipă? Acum doi ani deja aveam 10 meciuri de pregătire jucate, iar acum nici măcar nu este înscrisă echipa.

Mirea spunea...

In scoala nu se mai face sport,si ne intrebam de ce avem cel mai mare numar de obezitate din Europa.

Daniel Mălăelea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Daniel Mălăelea spunea...

Profesorii de sport sunt vinovati. Eu, desi nu sunt profesor de sport, am organizat mai multe actiuni sportive decat multi profesori de sport. Sa le fie rusine celor care vad sportul doar ca pe o afacere.