duminică, 6 decembrie 2009

Am învins! Păcat de minunatul cântec compus de Mircea Rusu.

PSD şi PNL sunt deja în sărbătoare. E clar că Băsescu a pierdut. Dumnezeu ne-a ascultat rugăminţile. Nu cred că se mai poate întâmpla ceva. Românii nu au putut fi păcăliţi.

5 comentarii:

CORA spunea...

Nu canta inca victorie! Ma tem de nu mai pot de frauda!!!

Anonim spunea...

Cand cineva vorbeste de frauda, in conditiile actuale , in care toti sunt cu ochii pe altii nu stie ce vorbeste . Frauda poate veni doar din partea PSD ....pron simplu fapt ca in aceasta lupta a fost PSD+PNL+PC+PNG+PRM+ALL VS Traian Basescu . Mai bine v-ar fi frica de voturile din strainatate .



Claudiu Gabriel Duta

Anonim spunea...

:))) vai de mama voastra ! V am zis ca mai stam 5 ani cu Marinelu si ca Geoana e naiv , manipulat ....intr un cuvant foarte bine caracterizat de Bunicuta : PROSTANAC !

nima_ndrum spunea...

Iacata ce spunea (probabil din exces de zel) un postac pdl-ic pe 06.12.09 la, ora 19:53, la (http://www.ziare.com/basescu/basescu/comentarii-la-sediul-pd-l-se-canta-de-zor-sa-i-o-dam-in-bot-lui-geoana-968078#comm_839081)
"Degeaba incercati cu Tatulici si Firea sa mai obtineti ceva voturi, INSOMARUL il da pe Geoana castigator ... realitatea insa este ca la numaratoarea paralela Basescu va iesi castigator si atunci hop si PSd-ul cu isteria fraudarii."
Ori lucreaza la ... ori are darul clarviziunii. Ce ziceti domnu' anonim?

Anonim spunea...

Genial fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.