miercuri, 30 decembrie 2009

Domnule Băsescu, majoritatea profesorilor suplinitori sunt calificaţi!

,,Reducerea celor 15.000 posturi (n.r. - din educaţie) nu este legată pur şi simplu de o reducere administrativă, ci decurge din sistemul de finanţare. S-au stabilit norme de cost pe elev, iar dascălii vor fi plătiţi din banii pe care îi încasează, salariile, sporurile şi indemnizaţiile. (...) Asta va obliga şcolile la comasare, va obliga la eliminarea nu a profesorilor titulari, ci a suplinitorilor. A suplinitorilor şi a celor care sunt pensionari şi au după pensie norme cu ora. Se va face eliminarea acestor categorii de dascăli. Unii şi-au făcut datoria faţă de sistemul de educaţie, să le dorim o pensie lungă şi sănătate, iar alţii nu sunt calificaţi, sunt suplinitori", a spus şeful statului.
Sursa: www.antena3.ro
Pentru mine este foarte clar faptul că se vor produce multe schimbări periculoase în învăţământ. Există prea mulţi oameni nepricepuţi care ne hotărăsc nouă şi copiilor noştri soarta. Nu cred că vom putea să-i oprim, nu cred că vom putea salva ceva. Sindicatele noastre sunt slabe, noi suntem foarte dezbinaţi. Poate că salvarea noastră va veni şi de această dată de la partidele care formează Opoziţia.

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Observasem si eu aseara idiotenia pe care a spus-o. Si speram ca si tu vei sesiza, Daniel. Ce poti sa-i ceri unui needucat ca el? Probabil sunt si profesori care au votat acest manelist politic. Sper sa le fie o lectie.

Liviu spunea...

As propune sa se mearga si mai departe cu economiile si sa se desfiinteze si postul de ministru al Educatiei.

Nu de alta, dar oricum Basescu ia toate deciziile si ne explica ce si cum. Aviz naivilor care si-au facut iluzii si i-au mai oferit un mandat.

Anonim spunea...

Salvarea e la Crin! Salvarea e la Crin !...De ce ? simplu....a venit sa ia pe Prostanacu c a facut apoplexie ...:)

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, dureros de multi profesori au votat cu presedintele.Acum isi primesc rasplata.