vineri, 1 august 2008

Campionatul Liceenilor SMART


Lansăm aici o provocare pentru toţi elevii şi toate elevele care învaţă în licele din Bucureşti. Plecând de la ideea “încolţită” în anul 2007, când am organizat meciuri “de încălzire” pentru Cupa Liceelor şi de la solicitarea mai multor participanţi de a continua această iniţiativă, dorim să facem încă un pas înainte în această direcţie.

Vrem să vedem aici, prin posturile şi comment-urile dvs., dacă putem concretiza această dorinţă comună: organizarea unei competiţii de fotbal pe teren redus pentru băieţi şi fete, ca o completare a Cupei Liceelor.

Vrem să ne convingem (de fapt să NE CONVINGEŢI), că dorinţa de a pune în practică proiectul “Campionatul Liceenilor SMART” este deajuns de mare şi vine din partea unui număr mare de elevi, eleve şi nu în ultimul rând cadre didactice.

Această “provocare” începe azi, 24 iulie 2008 şi sperăm să nu se termine niciodată!

Decizia finală va fi luată la sfarşitul lunii septembrie; atunci ne vom da singuri răspunsul dacă merităm această competiţie şi vom şti: poate deveni realitate?

Poate…

Noi suntem convinşi că poate!

Dar voi?

Publicat pe www.smartfotbal.ro de Dan Robe

Daca doriţi organizarea Campionatului Liceenilor SMART, dovediţi acest lucru pe www.smartfotbal.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Organizarea unor asemenea competitii sportive intre licee este binevenita. Cred ca toata lumea care iubeste sportul isi doreste acest lucru . Sper ca aceasta competitie sa se realizeze si va multumesc domnule Malaelea ca sprijiniti aceasta competitie . V-a urez mult succes si sa nu va opriti aici . V-a sustinem si ne bazam pe dumneavoastra .


Claudiu Duta 11 D

Anonim spunea...

Sper ca aceasta scanteie numita Smart`Fotbal sa fie in curand o FLACARA pentru toti Iubitorii de fotbal , dar mai ales pt fanii acestui sport.

MeRiSaN b-)

Anonim spunea...

Sa speram ca aceasta competitie sportiva intre licee va fi frumoasa pe parcurs si vom vedea cine este cel mai bun...si in plus este foarte buna ideea cu "campionatul liceenilor" pt ca avem nevoie de astfel de competitii daca iubim fotbalul cu adevarat.... si nu uitati Fortza MeDiA!!!!cel mai bun sa castige ;)

Anonim spunea...

Eu sunt 100 % de acord k acest campionat sa se origanizeze...Ultima editie...in finala....era Sala polivalenta...FULL...Fotbalu este nr 1... in romania...chiar si fotbalul in sala....Va urez bafta la organizarea competitiei SMART

Andrey 12 F ( MEDIA )

Anonim spunea...

sper sa inceapa cat mai repede aceasta competitie si sa se tina de cuuvant cei care vor sa organizeze.....