sâmbătă, 30 august 2008

Un soldat american a fost împuşcat pe litoral

Un militar american a fost împuşcat de patru ori în această noapte, în coapsă, cu gloanţe de cauciuc, de un motociclist care gonea pe faleza din Mamaia. Alţi trei camarazi s-au ales cu răni uşoare după ce s-au încăierat cu atacatorul şi prietenii săi. Cei patru soldaţi americani se aflau în Constanţa pentru un exerciţiu militar.
În timp ce stăteau pe faleza din Mamaia, un grup de motociclişti a trecut foarte aproape de ei. În momentul în care un soldat american a reproşat motocicliştilor că erau să îl calce, unul dintre ei a scos un pistol şi a tras. La spital au ajuns toţi cei patru militari, unul împuşcat şi restul cu răni uşoare căpătate după ce s-au bătut cu motocicliştii. Militarul împuşcat se află acum în afara pericolului, relatează Realitatea.
În urma cercetărilor, poliţiştii din Mamaia au identificat patru bikeri din Călăraşi, pe care i-au dus la secţie. Cei patru nu recunosc însă că ar fi fost în zona unde s-a produs încăierarea. Acesta este al doilea incident după ce, în urmă cu câteva zile, un turist aflat în vacanţă la Vama Veche a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împuşcat în cap, pe o terasă, de un prieten.
Sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu: