duminică, 24 august 2008

Îl chinuia pentru că era ţigan!

Ancheta în cazul asistentei maternale ucigaşe din Bistriţa-Năsăud scoate la iveală amanunte terifiante. Marcela Făgărăşan (38 de ani) l-a maltratat pe micuţul de patru ani luat în plasament ca în Evul Mediu.

Deşi iniţial nemernica a negat orice implicare în moartea baieţelului, ulterior, aflându-se în faţa mesei de la morgă pe care zăcea trupul plăpând al lui Lucian, zdrobit din cap până în picioare, asistenta ucigaşă a povestit cu lux de amanunte chinurile la care l-a supus.

Îi spunea "ţigan borât" şi stingea ţigările pe el
Pornirile animalice ale mamei de împrumut au plecat, se pare, de la faptul că fiica cea mare a acesteia se iubea cu un ţigan. Cum femeia nu poate suporta aceasta etnie, a decis sa se razbune pe copilul care provenea dintr-o familie de rromi. ,,Ţigan borât''! Aşa îl ,,alinta'' asasina pe Lucian, în timp ce stingea tigara pe corpul acestuia. Cand micutul nu voia sa manance, il lovea cu o lingură de lemn peste picioare, iar atunci când copilul refuza să urineze la comandă îl înţepa cu acul în penis.
Mai mult, ,,Bestia din Bistriţa'' scobea cu foarfeca rănile, ca să se scurgă puroiul. Astfel se explică semnele de pe tot corpul şi degetele cangrenate.
Zilele următoare, criminala din Bistriţa-Năsăud va fi expertizată psihiatric de către reprezentanţii Institutului ,,Mina Minovici'' din Capitală.

Mama lui Lucian e în continuare sedată

Maria Rastas (20 de ani), mama lui Lucian, este tot in stare de soc si i se administreaza medicamente. ,,Nu am putut discuta deloc cu ea. În continuare i se dau sedative. Nu a vazut pozele micutului si nici nu stie circumstantele in care a murit. Am incercat sa o protejam'', ne-a declarat ieri procurorul de caz.
Mama copilului se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Nasaud, la câteva celule distanţă de monstrul care i-a ucis baieţelul. Poliţiştii au grijă ca femeile să nu intre în contact una cu cealaltă.

Sursa : www.libertatea.ro

Niciun comentariu: