luni, 2 noiembrie 2009

Primarul Solomon, Neţoiu, Cămătaru şi „Măgaru’“ reînvie FC Craiova

Municipalitatea craioveană va prelua echipa de divizia B, Gaz Metan CFR Craiova alături de oamenii de afaceri Gigi Neţoiu, Doru Petrescu, zis Măgaru’ şi fosta glorie a Craiovei Maxima, Radion Cămătaru.

Din primele informaţii pe care le avem, se pare că Radion Cămătaru va ocupa funcţia de manager general al echipei, Gigi Neţoiu va aduce 20 de jucători iar Primăria Craiova va contribui financiar cu un milion de euro.

Al patrulea acţionar va fi omul de afaceri Enrico Constantinescu, care va îndeplini funcţia de preparator fizic. Sorin Cârţu va antrena noul lot.

“Oraşul nu va rămâne fără echipă, asta e cert. Asocierea cu cei trei oameni de afaceri este prima soluţie pe care o luăm în calcul“, a declarat Antonie Solomon unor surse apropiate cercului de investitori.

FC Craiova este denumirea pe care a purtat-o Universitate Craiova în 1964, atunci când a promovat în Divizia A.

Oamenii de afaceri craioveni declară că au atât resurse morale cât și financiare ca să sprijine proiectul fotbalistic al lui Solomon. Ei spun că sunt disponibili să contribuie financiar la renașterea unei echipe pe care publicul o vrea în Europa. Dacă domnul Solomon ne propune o asociere pentru sustinerea unei echipe de fotbal a orasului ne arătăm disponibilitatea din punct de vedere financiar, a declarat Doru Petrescu.
Sursa: www.adevarul.ro
Această echipă nu va fi niciodată echipa oraşului Craiova. Va fi echipa lui Solomon şi a lui Cămătaru. Doar atât.

2 comentarii:

Mirea spunea...

Cantecul lui Tudor Gheorghe e cert:"Hai UNIVERSITATEA,hai Craiova/Tu campioana unei mari iubiri"...avem ex de la Cluj,unde CFR nu se confunda in nici-un caz cu U'Cluj(chiar daca diferenta valorica e semnificativa).Pacat...Craiova e orasul cu cel mai mare potential fotbalistic din E Europei poate(si nu exagerez cu nimic).Netoiu e un personaj care a dezonorat echipa si toti iubitorii de fotbal,de Solomon nici numai vb,Camataru e un nume mare dar risca sa fie considerat tradator.Ipoteza geniala a lui Herodot(daca tracii s-ar unii ar fi cei mai puternici dintre popoare)e valabila si la Craiova,se pare insa ca mentalitatea romanilor a ramas undeva in zona evului mediu.

KQQ spunea...

Oare Cârţu nu e cam prea nervos pentru a fi antrenorul Craiovei?