duminică, 22 noiembrie 2009

Mircea Geoană-preşedinte, Klaus Iohannis-prim-ministru?

La întrebarea adresată de Mihai Gâdea celor doi reprezentanţi ai PNL şi PSD pe această temă, răspunsurile au fost:
Varujan Vosganian: ,,Să fie clar: nu exisă nicio înţelegere cu Traian Băsescu...Sunt convins că formula de guvernare va fi decisivă în susţinerea candidatului din turul II...Traian Băsescu e mai degrabă un adversar decât un partener.''
Victor Ponta: ,,Cel mai important este să scăpăm ţara de Traian Băsescu... Cred că orice sacrificiu politic trebuie făcut ca să scăpăm ţara de Traian Băsescu...Vreau să cred că până pe 6 decembrie facem toţi tot ceea ce depinde de noi pentru ca Traian Băsescu să nu mai fie la Cotroceni.''
Cred că aşa va fi. Poate că de la începutul campaniei era previzibilă această variantă.

3 comentarii:

Cristina spunea...

Domnule Malaelea, eu m-as bucura sa fie asa, dar nu va fi. Am un feeling neplacut legat de sustinerea marinarului de catre PNL, anunt care se va face maine, dupa validarea rezultatelor primului tur.Si, in ceea ce ma priveste, ar fi suprema dezamagire, fiindca am facut imprudenta sa cred intr-o Romanie a bunului-simt.
Sa dea bunul Dumnezeu sa vorbesc prostii...

Anonim spunea...

Aveti dreptate Basescu are o mie de bube n cap.....mafiot , corupt etc ...subscriu! ...dar e un lider ..nu i tremura chilotii ...are sange n instalatie!
Asa ca....

Daniel Mălăelea spunea...

Cu tot sangele lui din instalatie, va pierde alegerile. Nu va curge lapte si miere dupa aceea, dar nu are cum sa fie mai rau. Cel putin, vom fi mai linistiti si mai putin scarbiti de oamenii Presedintelui.