marți, 24 noiembrie 2009

Potrivit Insomar, Crin Antonescu a fost votat în special de către tineri

Locuieşte la oraş, are studii superioare, este tânăr şi este o persoană activă. Este profilul alegătorului lui Crin Antonescu. Potrivit datelor INSOMAR, 25,3% dintre alegătorii de la oraş l-au preferat pe candidatul PNL, faţă de doar 17,7% dintre votanţii din mediul rural.

Pe regiuni, Crin Antonescu a obţinut cele mai multe voturi în Bucureşti, 31,9%. În Moldova, Antonescu a obţinut 22,6% din voturi, iar în Transilvania 23,1%, fiind depăşit aici atât de Traian Băsescu cât şi de Mircea Geoană. Crin Antonescu a fost, în schimb, preferatul alegătorilor cu studii superioare, cu un procent de 36,8% din voturile acestora. La acest capitol, Antonescu i-a devansat net pe principalii săi contracandidaţi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană.

În privinţa categoriilor de vârstă, candidatul liberal a fost votat în special de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Sursa: www.realitatea.net
Aceşti tineri care l-au votat pe Crin Antonescu reprezintă speranţa noastră într-un viitor mai bun. Cred că alegerile viitoare vor fi câştigate de un necomunist. Până acum, dupa 1989, am avut de ales între neocomunişti. În 2014, dacă nu va fi Antonescu, va fi altul ca el, dar sigur nu vor mai fi cei de până acum.

Un comentariu:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Daniel, sunt mai mult decat incantat ca PNL a luat decizia de azi, pe care o stim cu totii, cei interesati de ceea ce face PNL;

Acum, ma intreb si te intreb: pentru cine a luat PNL decizia asta?

Si, cu toate ca nu-i “fair”, totusi, te intreb:
Daca TU ai avea posibilitatea, ai accepta sa lucrezi cu mine, ba chiar sa ma propui pentru asta, stiind fiind ca sunt un om absolut simplu, sincer, consecvent, etc., pe blogul meu fiind multe alte detalii?????

E doar o intrebare pe care o pun multor dintre prietenii nostri comuni, liberali fiind! Atat!

De ce spun asta? Am mai trait-o Daniel, si am trait-o cu durere in suflet.
Acum NU MAI TAC!

Fie ce o fi!