sâmbătă, 2 octombrie 2010

Vi se pare că seamănă?

Falcă vorbea astăzi despre asemănările dintre Traian Băsescu şi Alexandru Ioan Cuza. Sunt profesor de istorie şi personalitatea lui Cuza m-a fascinat întotdeauna. De aceea am fost sigur că primarul Aradului s-a referit la asemănări fizice. M-am uitat la pozele celor doi conducători ai românilor şi mi-am dat seama că nu seamănă. Chiar deloc.


4 comentarii:

acuvio spunea...

Nu am auzit comentariul Domnului Falcă, dar este posibil să fi găsit câte ceva asemănător în viaţa privată a celor doi :) Poate se referea şi la faptul că ambii s-au luptat cu tarabagii, în ambele perioade ţara a avut mari probleme financiare guvernele fiind obsedate de împumuturi sau cine ştie o fi un vizionar intuind o asemănare cum au fost înlăturaţi de la putere :)
Pentru asemănarea fizică un progrămel de prelucrare foto îi poate satisface Domnului Falcă dorinţa :)

Daniel Mălăelea spunea...

Falca se referea la faptul ca ambii au reformat statul. Dar reformele celor doi nu se pot compara. Basescu doar a distrus statul român. Si eu sper sa fi avut o premonitie in privinta inlaturarii de la putere.

Daniel Mălăelea spunea...

M-au surprins confuziile facute de doamna Zoe Petre si Mugur Ciuvica in legatura cu cele doua femei din viata lui Cuza. Amandoi spuneau ca atunci cand a fost inlaturat in dimineata de 11 februarie, Cuza era in pat cu Elena Obrenovici. De fapt pe sotia sa o chema Elena, iar pe amanta, vaduva printului sarb Miloş Obrenovici, o chema Maria.

acuvio spunea...

Între timp am găsit şi eu comentariul Domnului Falcă, "...Cuza a ramas în istorie, iar cei care au denigrat atunci, nu ştie lumea despre ei...". A apărut şi funny photo retouch-ul, îşi aşteaptă rândul la postare. :)