marți, 12 octombrie 2010

,,Diminuarea Boc'' apare pe fluturaşii de salariu ai dascălilor, dar de ce nu apare şi numele lui Băsescu?

Numele premierului Emil Boc a ajuns pe fluturaşii de salarii ai dascălilor şi angajaţilor spitalului din Sighetu Marmaţiei. Pe hârtie apare negru pe alb scris "Diminuare Boc" în locul în care este menţionată scăderea cu 25% a salariului bugetarilor.  În cele 10 şcoli generale, 9 grădiniţe şi 4 licee din Sighetu Marmaţiei, cei peste 1.000 de angajaţi au primit luni fluturaşii cu salariile aferente lunii septembrie. Nu mică le-a fost mirarea când au observat că pe acestea figurează o rubrică suplimentară intitulată sugestiv ,,diminuare BOC''. 
„Iniţial am crezut că este vorba despre o glumă a celor de la secretariat, dar această rubrică apare la toate şcolile, grădiniţele şi liceele din Maramureşul istoric", a declarat Anuţa Bizău, lider de sindicat la Grupul Şcolar pentru Industrie Mică din Sighetu Marmaţiei.
Sursa: www.cotidianul.ro
 Măsurile de reducere a salariilor au fost luate la Palatul Cotroceni şi ar fi mai exact să apară pe fluturaşii  de salariu şi numele lui Traian Băsescu. Cred că domnul Băsescu nu a putut niciodată să-l ierte pe Călin Popescu-Tăriceanu pentru faptul că i-a făcut pe români să trăiască bine în timpul guvernării liberale. De aceea a adus salariile la nivelul din 2005. Dar astfel îi şi face pe din ce în ce mai mulţi români să regrete guvernarea PNL. Şansa românilor este revenirea PNL la guvernare. Aşa chiar nu se mai poate!

Niciun comentariu: