vineri, 1 octombrie 2010

Pentru prietenii mei

6 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Daniel,

An de an, la incheierea unui an al vietii, ne bucuram sau ne intristam?
Asta depinde de fiecare dintre noi si de trairile noastre!
Dar, cu siguranta, ca la fiecare nou inceput, un nou an al vietii ne bucura pe deplin.
Asa ca, draga Daniel, chiar daca nu am privilegiul sa o fac in mod direct, personal, iti urez din toata inima ca noul an al vietii tale, care incepe astazi, sa fie caracterizat de multa sanatate, nemasurate bucurii alaturi de frumoasa ta familie, implinirea tuturor dorintelor si aspiratiilor tale si multa, multa putere de munca si de ... lupta pe "ringul politickiei" si nu numai.

Petrecere frumoasa si La multi ani !

Cu stima si admiratie,

Costi

Crăciun Florin spunea...

La mulți ani, Daniel ! Fii fericit alături de cei dragi și împărtășește tuturor fericirea ta. Ai adăugat un an. Ai devenit mai înțelept iar din izvorul întelepciunii să dai, în continuare, celor din jur. Te admir pentru devotamentul pus în slujba familiei, copiilor școlii și prietenilor. La mulți ani !

Shadow spunea...

La multi ani Dane. Sa ai parte doar de bucurii si de sanatate langa familie. Ai grija de tine si mai ales de ei :-). Si nu in ultimul rand de elevii tai.

stefania spunea...

In aceasta zi importanta pentru tine iti urez multa sanatate, fericire, impliniri personale si profesionale alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!

Daniel Mălăelea spunea...

Va multumesc mult, prieteni!

acuvio spunea...

Chiar dacă nu sunt "la zi", dumirindu-mă din comentarii că "se petrece", La mulţi ani, să fii fericit alături de familie!