miercuri, 13 octombrie 2010

JOS PĂLĂRIA, DOMNULE VASILE MARICA!

De astfel de lideri de federaţii şi confederaţii sindicale avem nevoie! Ai noştri de ce nu sunt aşa? Ai noştri de ce ştiu doar să se vaite mai rău decât ne văităm noi? Ai noştri de ce preferă să meargă la discuţii nesfârşite cu membrii acestui guvern în loc să organizeze acţiuni ferme de luptă sindicală? Cât de mult regret că nu fac parte dintre sindicaliştii conduşi de Vasile Marica!

3 comentarii:

gabriel teodorescu spunea...

vezi
http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=135840

incep protestele in educatie...minut cu minut pe forum edu.ro

acuvio spunea...

Toţi bugetarii au o principală problemă comună: revendicări salariale.
Acţiunile trebuie să fie comune ale tuturor bugetarilor şi să atragă de partea lor, dacă este posibil, tinerii, liceenii şi studenţii.
Degeaba ies pe bucăţi, învăţământul, sănătatea, poliţia, finanţe, etc, şi culmea se mai uită şi chiorâş la revendicările celorlalţi, nu cred că se va obţine nimic semnificativ în faţa guvernanţilor.
Mitingurile şi-au dovedit ineficienţa, la fel acţiunile etichetate ca “spontane”, “ilegale”, cu aşa ceva “nu se negociază”, pare că ai stimula modelul. Urmează greva şi de liderii sindicali depinde să nu irosească şi această armă.
O vină o poartă şi opoziţia şi media care au indus o stare de neâncredere în acţiunile sindicale, lansând mesaje că singura soluţie ar fi o schimbare prin violenţă a guvernanţilor, iar oamenii resemnaţi aşteaptă ca alţii să facă asta! Nu ştiu cât de bine mi-am exprimat acest gând.

Anonim spunea...

http://www.gandul.info/news/sotia-lui-marica-a-castigat-126-256-de-lei-in-2009-ca-angajata-la-finante-7478780