miercuri, 20 octombrie 2010

Cristina Anghel nu trebuie să devină un martir!

O colegă de breaslă, un OM moare puţin câte puţin cerând respectarea drepturilor profesorilor. Majoritatea profesorilor rămâne însă impasibilă. Dragi colegi, vă cerem să trageţi fiecare dintre dv. un semnal de alarmă, un semnal de deşteptare. Cristina Anghel nu trebuie să devină un martir! Deja este eroina noastră şi un exemplu de demnitate.

3 comentarii:

SORINEL RADU spunea...

Este goaznic ce se intampla cu invatamantul si numai... Personal sunt profund miscat de actiunea d-nei Cristina Anghel, totusi mi-ar parea foarte rau daca s-ar intampla vreo nenorocire in ce priveste starea de sanatate a dumneaei. Cred si eu ca si-a facut datoria si a aratat lumii ce inseamna pentru guvernantii nostrii acuali viata unui om, adica un zero taiat in patru. Trebuie convinsa sa sfarseasca actiunea de protest pentru ca nu merita sa-si jertfeasca viata. Nimeni nu va avea ce sa-i reproseze, ba dimpotriva...

Anonim spunea...

Pai si ce mai asteptati?
Lasati gratarele si manelele si intrati in greva foamei toti!
Nu mai chibitati de pe margine!
Sau ti-e frica ca-ti scade burtoiul ala de manelist, domnu Malaelea?

Daniel Mălăelea spunea...

Anonimule, unora dintre profesori ar trebui sa le fie rusine pentru faptul ca nu isi fac datoria asa cum ar trebui.Tu esti un exemplu pentru rebuturile pe care le da sistemul de invatamant romanesc.