joi, 21 octombrie 2010

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA TUTUROR CELOR CARE VOR SA AUDA SI SA REACTIONEZE

Consternata de faptul ca in Romania s-a ajuns sa se moara pentru a-ti revendica drepturile obtinute prin lege, fac un apel catre toate cadrele didactice din Romania de a se alatura prin aceasta scrisoare deschisa, demersului d-nei invatatoare Cristina Irina Anghel, în vârstă de 51 ani, învăţătoare la Şcoala nr. 2 din Caracal, de a sensibiliza  autoritatile  responsabile din Romania pentru a intra in legalitate.
TREBUIE  gasita o solutie rezonabila pentru ca acest DASCAL al Romaniei sa fie salvat! Sta in puterea noastra, a tuturor cadrelor didactice din Romania sa fim alaturi de acest om atat de curajos si determinat sa se faca dreptate unei categorii sociale care este desconsiderata in Romania .
Va propun sa trimiteti acest mesaj tuturor cadrelor didactice si institutiilor din Romania care raspund de invatamantul romanesc. Este fara precedent ca in Romania anului 2010 sa se moara pe un pat de spital pentru o cauza dreapta si nimeni sa nu reactioneze!!!! Domnilor responsabili, gasiti o solutie pentru aceasta problema! Nu asteptati sa moara un  dascal al Romaniei !
Profesor Constantinescu Irina
Eco Scoala ,,Matei Gr. Vladeanu"
Candesti -Vale, Dambovita,

Niciun comentariu: