duminică, 11 ianuarie 2009

O iubire albă fără de sfârşit

Ieri a împlinit 50 de ani şi în tot acest timp inima sa a fost "alb-albastră". Solistul vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu nu a uitat niciodată performanţele reuşite de Craiova Maxima, echipă pentru care a scris şi câteva cântece (O iubire albă sau Maxima) şi le-a împrumutat numele pentru albumul "Iris Maxima". Artistul speră că în acest an "mânjii" Universităţii să îi aducă o nouă bucurie şi la finele sezonului să se claseze pe o poziţie care să le permită participarea într-o Cupă Europeană.

“Echipa ar fi meritat să fie cel puţin pe locul trei şi fără greşelile comise împotriva noastră eram pe podium. Eu cred că am fi putut fi şi mai sus dacă nu am fi pierdut copilăreşte multe puncte. Trebuie să-i înţelegem şi pe băieţi însă, sunt tineri şi mai au nevoie de puţină experienţă. Cred că avem însă o echipă tânără şi foarte talentată, aşa că sper din tot sufletul că vom face un retur cel puţin la fel de bun ca turul şi la vară ne vom întoarce, după mulţi ani, în cupele europene.”
, a spus Cristi Minculescu, informează site-ul oficial al Craiovei.

Universitatea ocupă în prezent poziţia a şasea cu 28 de puncte, la şapte în urma liderului Dinamo, dar jocul arătat de băieţii antrenaţi de Nicolo Napoli a dat speranţe oricărui suporter oltean că echipa poate face un sezon mare.

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu: