luni, 26 ianuarie 2009

Salariile dascălilor vor fi majorate în ianuarie şi octombrie, cu câte 17%

Planul Guvernului prevede ca 17% din majorările salariale să fie acordate în ianuarie, restul în octombrie, dacă nu cade economia.

Băsescu, la TVR, întrebat despre informaţia publicată în exclusivitate de Gândul.info: „Eu sunt într-o situaţie dificilă. Acum mi-ar fi foarte greu să explic. Am semnat un pact pentru educaţie şi rămân un partizan al acestei soluţii“. La insistenţa moderatorului, preşedintele şi-a exprimat speranţa că „poate“ banii se vor da toţi o dată

Cabinetul Boc vrea să spargă în două „Legea lui 50%“. Potrivit unor surse guvernamentale, salariile dascălilor vor fi majorate în ianuarie şi octombrie, cu câte 17%. Majorarea de acum este dată ca sigură, însă cea din toamnă depinde de criză: se va aplica dacă nu cade economia. Surse din partea sindicatelor Educaţiei confirmă că în ultimele zile, neoficial, li s-a adresat această propunere. Ministrul Educaţiei, dna Ecaterina Andronescu, nici nu confirmă, nici nu infirmă aceste informaţii, declarând în continuare că a primit din partea ministrului Finanţelor asigurări că în proiectul de buget s-au cuprins solicitările Ministerului Educaţiei.
Sursa: www.gandul.ro

Niciun comentariu: