marți, 4 ianuarie 2011

Alea iacta est!

După război, mulţi viteji se arată. Marii noştri lideri de sindicat vorbesc acum despre grevă şi par foarte nemulţumiţi. Dar, noi plătim acum şi pentru greşelile şi trădările lor din ultimii ani. Suntem consideraţi duşmanii naţiunii şi trebuie să plătim. Cred că acum salvarea  breslei noastre este legată de căderea guvernului Boc şi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Orice discuţii sunt în zadar. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să reuşească alţii să facă ceea ce noi nu am putut să facem şi să ne dea puterea să rezistăm până atunci.

2 comentarii:

Geta spunea...

Numai profesorii mai pot opri aplicarea acestei legi. Inghetarea anului scolar. Dar nu cu actualii lideri de sindicat. Proteste spontane ca la finante in ziua publicarii ei in Monitorul Oficial.

Ana List spunea...

Care tradari ale liderilor? Va referiti si la cei care au refuzat sa mai candideze si sa mai fie pe functie de vicepresedinte de organizatie judeteana? Un lider de sindicat autentic se formeaza foarte greu, in timp. Schimbarea liderilor de sindicat, bucuria guvernului (am vrut sa zic: bucuria nebunilor). Apoi, greselile liderilor, ar fi cateva. Iata una: liderii unei federatii sindicale au cerut insistent salariatilor din invatamant sa fie votat pedeleul, apoi basescu pentru ca vom avea pe mai marele lider ca ministru al educatiei; ce a iesit se vede