joi, 13 ianuarie 2011

Mai există vreun partid din care nu a făcut parte Dan Ilie Morega după 1990?

„Dacă vreau, pot să vin oricând să-l dau afară pe Petrescu (Ilie Petrescu, preşedinte interimar al filialei Gorj a Partidului Conservator), nu e asta problema. El n-a făcut nimic pentru filială, a terminat-o şi gata. Pot să spun că la fel face şi Dian Popescu la liberali, dar e deja problema lui, eu vorbesc din afara partidului acum. Până în 2012 oamenii de bună calitate vor primi însă ceea ce merită, iar eu voi avea grijă ca împreună să milităm pentru un partid al gorjenilor, cu care să putem realiza ceva pentru acest judeţ, nu să ne împiedicăm de ifosele unor analfabeţi politici pe care îi găseşti mai repede prin cârciumile din Bucureşti decât prin organizaţia de la Gorj pe care cred că o conduc”, declara Dan Ilie Morega pentru cotidianul ,,Gorjeanul''.
Domnului Morega îi arde de glume. Cum să înfiinţeze un partid al gorjenilor? Unii cred că dacă au bani pot să cumpere orice. Eu mă bucur că PNL a scăpat de un astfel de lider. Nu ştiu dacă Dian Popescu este un lider mai bun, dar măcar nu are trecutul lui Morega.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu este vina lui Morega. Este vina celor ce l-au primit pe Morega in partid. Si fenomenul Morega se tot perpetueaza o data la patru ani, asta este problema grava.
Publicat de miere de albine