duminică, 9 august 2009

Ina, fetiţa noastră

Ina este o pisică persană de 4 luni pe care Alinuţa a primit-o cadou de Ziua Copilului. Este foarte cuminte, jucăuşă, inteligentă şi pofticioasă. Este rea doar când îi este foame. Atunci muşcă pe cine prinde.






7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

O dulcica. Sa va traiasca. Imi plac pisicutzele muult. :)

Daniel Mălăelea spunea...

Toamna trecuta, cand Alina implinea 3 ani, am mers in targul de animale ca sa cumparam o pisica perana. Nu am gasit si ca sa nu ne intoarcem cu mana goala, am luat un pui de iepure. Acum, Nina, iepuroaica noastra este mare si s/a obisnuit sa sta in cusca ei, dupa ce multe luni am tinut-o in casa pe post de pisica.
De 1 iunie am cumparat-o pe Ina de pe internet. Este o pisica minunata si o iubim foarte mult. Eu ma mai supar uneori pe ea pentru ca imi distruge florile. Este foarte curioasa si sta ore in sir pe pervaz, privindu-i pe oamenii care trec pe strada.

Lilick Auftakt spunea...

Si de iepuroaica ce zice Ina? :)

Daniel Mălăelea spunea...

Ina si Nina nu se vad. Iepuroaica e intr-o cusca pe balcon, iar Ina nu o poate vedea.

loredana spunea...

e f dragutica pisicuta...

Daniel Mălăelea spunea...

Este o pisica foarte inteligenta. O iubim foarte mult.Se comporta ca un membru al familiei.Si e extraordinar de cuminte.

Nicole spunea...

De si multi se opun, un copil care creste in casa cu un animal, cu siguranta ii va schimba personalitatea.. pozitiv evident.
O spun din proprie experienta, de si eram deja mare cand mi-am luat cainele, in generala...dar acum saracul deja e batran...
Scumpica pisicuta :)
Sa va traiasca..!!!