vineri, 25 septembrie 2009

Un elev de clasa a 11-a s-a spânzurat, din cauza dragostei neîmpărtăşite

O poveste de dragoste adolescentina a avut un sfarsit tragic in Suceava, unde un tanar in varsta de 16 ani s-a sinucis, dezamagit ca iubita lui l-a parasit. Se pare ca baiatul era gelos din cale-afara, iar fata nu a mai putut suporta, spun apropiatii celor doi, noteaza, vineri, ProTV. Totusi, adolescentul a incercat sa o recastige si i-a trimis zeci de mesaje, in care o implora sa il ierte. "Hai sa ne impacam. Te rog mult, mult! (...) Mai bine as muri, decat sa nu fiu cu tine!", sunt randurile scrise de baiatul de 16 ani, intr-un ultim mesaj pe care i l-a trimis fetei pe care o iubea. Nu era primul, dar la nici unul dintre ele fata nu s-a lasat induplecata. Adolescentul, elev in clasa a 11-a la un colegiu tehnic din Suceava, o cunoscuse pe iubita lui in vacanta de vara. Invatau la licee diferite si, de cand incepuse scoala, baiatul era mai tot timpul suparat. Ar fi fost gelos pe colegii fetei, iar asta ar fi stricat de fapt relatia dintre ei. Adolescentul locuia doar cu mama lui. Tatal care munceste in Germania se va intoarce acum acasa sa-si ingroape fiul.
Sursa: www.ziua.ro
Toţi am fost odată tineri. Toţi am trăit asemenea dezamăgiri. Am avut puterea de a merge mai departe. Undeva, cândva am trăit o astfel de poveste.
Dumnezeu să-l ierte!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Faptul ca s a ajuns aici indica clar o mare labilitate ...sa i zic emotionala si nu psihica.Pacat de tineretea lui ! Sia luat viata pt. o... p..Nu cred ca merita! Dumnezeu sa l ierte!