sâmbătă, 19 septembrie 2009

Parada liceenilor bucureşteni

Am participat astăzi la parada liceenilor, care s-a desfăşurat pe traseul Sala Palatului-Calea Victoriei-Piaţa Constituţiei. Deşi vremea a fost destul de urâtă, am avut norocul că nu a plouat. Au participat în jur de 8000 de elevi şi destul de multe cadre didactice. A fost o atmosferă plăcută, tinerii au fost entuziaşti, au cântat, au scandat, au dansat, au filmat şi au făcut fotografii. Pe tot traseul, populaţia Capitalei i-a aplaudat pe tineri, i-a fotografiat, i-a primit cu multă căldură. Încă o dată am avut certitudinea că avem tineri frumoşi şi, totuşi, viitorul nu sună prea rău.
Un singur lucru nu mi-a plăcut: prezenţa lui Sorin Oprescu, venit în Piaţa Constituţiei să facă baie de mulţime şi campanie electorală.































2 comentarii:

Safta George spunea...

Pai era imposibil sa nu se prezinte cineva acolo... ca doar ce Dumnezeu, unde e lume multa trebuie sa fie si unu care sa profite.
Totusi e cam stupid, adica, e parada liceenilor nu a parlamentarilor...
Stiti o idee buna ar fi sa existe si parada parlamentarilor si sa ne ducem si noi elevii si sa promitem...sau macar sa profitam de ei intr-un fel. Mie deja mi s-a luat de atatea promisiuni, oricum viata asta e destul de mica si cu putine placeri.
Gradinita->Scoala->Liceu->Facultate->Servici si intre ele putin timp liber.. asta cam pana la servici, ca apoi deja timpu se limiteaza si mai mult... si pentru ce invatam, muncim atata??
As fi multumit daca as primi un raspuns. Astept mai multe pareri.

Multumesc.

Lilick Auftakt spunea...

http://www.scribd.com/doc/13748268/Neagu-Djuvara-O-scurta-istorie-a-romanilor-povestita-celor-tineri