luni, 28 septembrie 2009

Ce muzică! Ce filme!






Am văzut filmele acestea cândva şi am dorit întotdeauna să le revăd. Nu le am, dar sigur le voi avea. Melodiile, însă, le ascult foarte des. Sunt melodii care mi s-au lipit de suflet. Vouă vă plac?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Enio Moricone imi place cu Ecsatsy of Gold. A fost in The Good, The Bad and The Ugly si o foloseste Metallica ca intro la concertele lor

Anonim spunea...

Mie mi place Irina Loghin cu melodia aia .....Din bucata mea de caine, Am crescut un om si un caine ....plus Adrian copilu minune cu aia....suparaaatt ...suparat sunt doamne suparat!!...ca sindicatu iarasi m a tradat!!...Se asculta in Damaroaia !!....e top hit ! Dom profesor trebuie sa stie :))) Enio Moricone ascult numai ...dar numai ...cand mananc mici si beau bere :) Si mi mai place sa citesc Alex Stoenescu sau cum il cheama ...cartile alea cu loviturile de stat...in papuci de plastic incaltat si cu un pet de must langa mine Aaaa tare nu ? :)

Daniel Mălăelea spunea...

Ce suflet chinuit ai!De unde atata rautate? Intotdeauna mi-am asumat faptele si opiniile. Oamenii mici se ascund sub protectia anonimatului. Pai este corect?

Anonim spunea...

Mica, mare, buna , rea....sunt cum sunt....cum m a lasat Dzeu. NU VREAU SA PAR ALTCEVA ! Imi asum si bune si rele....nu tin CD uri cu manele ascunse in coperti cu Wagner :)

Daniel Mălăelea spunea...

Cred ca esti mult prea rea. De ce ma acuzi de lucruri care nu sunt reale, pe care nu ai de unde sa le cunosti? Cum poti sa vorbesti despre mine daca nu ma cunosti? Nu am spus nimanui, niciodata ca ascult Wagner, Chopin sau ca imi plac manelele. Sunt un om sufletist si exista melodii, indiferent de gen, care mi se lipesc de suflet. Este o crima faptul ca imi plac cele doua cantece ale lui Ghita Munteanu? Si de ce te deranjez eu asa de mult? De ce nu poti sa ma accepti asa cum sunt?