marți, 20 aprilie 2010

Joi va fi grevă

Liderii de sindicat de la nivel judeţean şi cei naţionali au lăsat responsabilitatea declanşării grevei de joi pe umerii liderilor din unităţile şcolare. În mod normal ar fi trebuit făcut referendum, aşa cum s-a procedat în cazul probabilei greve din iunie. Dumnezeu ştie ce se urmăreşte de fapt. Vreau să cred că greva de joi este necesară pentru declanşarea grevei generale pe durată nedeterminată. Pentru nimic în lume nu aş vrea să ajung la concluzia că am fost păcălit şi că statul român are nevoie de banii mei. Să le fie ruşine liderilor de sindicat care au decis că unele sindicate nu vor intra în grevă. Să le fie ruşine şi acelor directori care recurg la ameninţări la adresa liderilor de sindicat din unităţile şcolare şi îndeamnă salariaţii la boicotarea grevei de joi.

2 comentarii:

Ana spunea...

la noi directorul nu ne- a amenintat cu nimic, insa liderii de sindicat au gresit formularea intrebarilor din referendum,si cred ca intentionat, ca doar nu- s asa de prosti!? Au scris asa: "sunetti de acord cu pastrarea titularizarii in unitatea de invatamant?" Si ,dupa parerea mea, trebuia scris in SISTEM,caci daca intri in restrangere in unitate ajungi la mana CA si nu e drept dupa ce am luat concursul de titularizare la nivel national,numai cine nu l-a dat nu stie ce inseamna,cat de greu a fost!!!

Anonim spunea...

In Prahova (Valea Prahovei)s-a facut referendum saptamana trecuta. In urma referendumului s-a hotarat greva din 22. Propunerea pentru 22 a fost facuta la nivel central in Consiliul liderilor.