duminică, 17 ianuarie 2010

Să fie 2? Să fie 3?

Numai mâine nu e poimâine. Şi poimâine, adică marţi, la ora 16,00, Media joacă meciul decisiv pentru câştigarea grupei P a Cupei Liceelor. Ştim de acum că trebuie să câştigăm meciul pentru a ne califica. Nu ştim însă cât de mare trebuie să fie diferenţa de scor. Ştim că trebuie să-i învingem pe cei din George Enescu la un scor mai mare decât cel care se va înregistra mâine de la ora 12,15 în meciul dintre Mihai Bravu şi George Enescu. Sunt sigur că echipa din Mihai Bravu va câştiga. Se pune doar problema scorului. Pentru noi, ar fi bine ca scorul să fie cât mai strâns. Eu cred că Mihai Bravu va câştiga la 2-3 goluri diferenţă.
Vă încumetaţi să faceţi un pronostic? La câte goluri diferenţă credeţi că va câştiga Mihai Bravu? Să fie 2? Cred că nu trebuie să fie mai mult de 3, pentru ca noi să avem şanse de calificare. Eu aş vrea să fie 4-2 pentru Mihai Bravu. Voi ce ziceţi?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Poate sa dea si 7 noi promitem sa ne calificam !! Meritam asta !!


Claudiu Gabriel Duta

Daniel Mălăelea spunea...

Daca ne calificam vom nimeri intr-o grupa usoara. Din grupa a IV-a finala vor face parte castigatoarele grupelor M,N,O,P.Deci, scapam de Franklin, Poni, Traian, Sf Pantelimon, Eliade.

Anonim spunea...

La cat de slsbi sunteti o sa luati 5-6 lejer

Anonim spunea...

SLABI*

Anonim spunea...

M. Bravu 12-2 Enescu . ce ziceti de asta? Poate la anu in grupele de 4 :))

Daniel Mălăelea spunea...

Castigam cu 12-1. Numai Cazac da 7. Vom avea 9-0 pana la pauza.Vom juca foarte ofensiv.