miercuri, 6 ianuarie 2010

Luni va avea loc tragerea la sorti pentru Cupa Liceelor la fotbal in sala

Iata care va fi sistemul tragerii la sorti de luni, 11 ianuarie 2010, de la Casa Fotbalului (sediul FRF), ora 11.00. Atentie: este obligatorie prezenta a minimum un reprezentant din partea fiecarei echipe (profesor sau elev).

Sunt 52 de echipe inscrise. Chiar daca in 2009 competitia nu s-a desfasurat, regulamentul prevede ca echipele cap de serie cu o editie in urma sa fie exceptate de la tragerea turului preliminar.

Sunt 12 echipe cap de serie din 2008. Acestea sunt: Franklin, Rosetti, Brancoveanu, Cai Ferate, Coanda, Dacia, Pantelimon, Basarab, Traian, Eliade, Kiritescu, Poni. ACESTE ECHIPE SUNT EXCEPTATE DE LA TURUL PRELIMINAR.

52 de echipe inscrise – 12 echipe cap de serie = 40 de echipe.

Dupa cum se cunoaste, aceasta competitie a functionat, pentru faza grupelor, cu 48 de echipe (schema de 16 grupe, de la A la P, cu 3 (trei) echipe in fiecare grupa, sistemul de joc fiecare cu fiecare). Din cele 40 de teamuri, 8 (opt) vor trebui sa joace un tur preliminar, in prima zi a competitiei, miercuri, 13 ianuarie 2010, conform programului ce va fi afisat pe siteul oficial al competitiei si pe ww.gsp.ro. Din cele 40 de echipe ramase, vor fi extrase opt care vor disputa, in sistem eliminatoriu, un singur meci. Cele patru echipe castigatoare ale acestor meciuri vor ocupa pozitiile M3, N3, O3 si P3.

Dupa extragerea meciurilor preliminare, toate cele 48 de echipe (12 capi de serie + 32 care nu au jucat turul preliminar + 4 castigatoare ale turului preliminar) vor fi trase la sorti dupa sistemul A1, B1, C1 – P1, apoi A2, B2, C2 – P2, apoi A3-L3 (M3, N3, O3 si P3 se cunosc deja).

Cele 16 echipe castigatoare de grupe (capii de serie pentru editia viitoare) vor forma 4 (patru) grupe finale dupa sistemul GRUPA FINALA A – castigatoarele grupelor A, B, C si D, GRUPA FINALA B – castigatoarele grupelor E, F, G si H etc. Castigatoarele acestor grupe vor evolua in semifinale dupa sistemul A cu B si C cu D. Apoi finala mica si finala mare, transmisa, in direct, pe GSPTV, duminica, 24 ianuarie 2010, de la ora 15.00.

Pentru a preintimpina eventualele probleme, la tragerea la sorti are acces orice reprezentant al oricarei echipe inscrise. Ea se va efectua la Casa Fotbalului, in prezenta publicului si a reprezentantilor mass –media.

Sursa: http://cupaliceelor.gsp.ro

3 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Le urez succes baietilor nostri. Le-am facut cadou participarea la Cupa Liceelor de anul acesta. De acum totul depinde de ei.

loredana spunea...

Fotbal in sala...ce cool!Bafta!

Daniel Mălăelea spunea...

Ce mai faci, Loredana? Sa ne tii pumnii. Poate reusinm sa ajungem intr-o faza superioara a competitiei.