joi, 28 ianuarie 2010

Va fi schimbat Morega de la conducerea filialei Gorj a PNL?

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, nu-l mai doreşte pe Dan Ilie Morega la conducerea PNL Gorj şi va propune, la şedinţa Consiliului Naţional Executiv, schimbarea acestuia din funcţie, informează Mediafax. De altfel, opinia lui Orban este împărtăşită şi de secretarul general al PNL, Radu Stroe.

Scandalul declaraţiilor împotriva lui Morega a pornit de la invitaţia lansată de acesta fostului şef de campanile pentru Gorj al lui Traian Băsescu, Ionel Manţog, de a participa la o şedinţă a BP al PNL Gorj. Potrivit preşedintelui PNL Gorj, Manţog a fost invitat la şedinţa liberalilor de marţi seara pentru a avea posibilitatea să discute cu aceştia în mod direct despre intenţia PNL şi PDL Gorj de a forma o majoritate politică în Consiliul Judeţean şi în diferite consilii locale din judeţ.

http://www.gandul.info/politica/orban-spune-ca-va-propune-schimbarea-lui-morega-de-la-conducerea-filialei-gorj-5453122

Oare să nu aibă PNL un om de valoare care să fie preşedintele organizaţiei din judeţul Gorj? Cum poate PNL să fie un partid al viitorului cu astfel de ,,dinozauri''? Acest domn Morega era un fel de baron sau de ,,mogul'' pe vremea lui Ceauşescu. Eu i-am fost subaltern câteva luni la sfârşitul anului 1989. Doamne, ce frică îmi era de el! Eram un copil de 18 ani şi despre şeful Cooperaţiei circulau atâtea poveşti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE !

ULUITOR, INCREDIBIL,SENZATIONAL, DEMENT !

Scandalul ICR creiat prin chemarea de catre mine a politiei americane la expozitia din NEW YORK ramane actual. Expozitia este deschisa si azi dupa aproape doi ani. Articolul scris acum doi ani ramane valabil ,cu singura deosebire fiind faptul ca bugetul ICR sa marit cu 4 milioane $ peste bugetul din anul trecut.
Probabil Presedintele de onoare al ICR ,Traian Basescu consindera ca in mijloc de
criza, cand se taie pensile, oamenii sunt dati afara si copii nu au ce manca ,trebue furat mai mult !
DESCHIDETI BLOGUL ROBERT HORVATH-DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/
FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE
LA ICR NEW YORK.


MANDAT PENTRU ARESTAREA LUI BASESCU LA NEW YORK
Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul “Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Siria …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta “plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath Cineast New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )
http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/