miercuri, 13 ianuarie 2010

Fiţi alături de noi! Fiţi în bleu!

Maine la ora 16,00 Media are meci. Vom fi in tribuna din stanga Salii Polivalente peste 300 de suporteri imbracati in bleu. Cu noi alaturi, baietii vor castiga. Avem incredere in Boanca, Joe, Cazac, Alexe, Meme si ceilalti baieti. Suntem siguri ca ei vor face totul pentru victorie.

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

O sa fim in bleu! :) Dar chiar asa, Daniel. Cred ca ar fi foarte misto sa schimbi portocaliul asta. :)))

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, am ajuns sa nu mai suport culoarea portocalie, desi este o culoare placuta. Ea a fost insa confiscata de pedelisti. Noi cei din Media ne-am ales culoarea bleu pentru tricourile pe care le poarta elevii ca insemn distinctiv.La Cupa Liceelor sper ca o jumatate de tribuna sa fie bleu.

Daniel Mălăelea spunea...

La clasa unde sunt diriginte, elevii au propus ca tricourile sa aiba culoarea violet. Iti dai seama ce ar fi iesit, Lilick? Cred ca Basescu ar fi fost terminat.

Anonim spunea...

Nu vreau sa va suparati pe mine dar e cea mai slaba echipa din ultimii 10 ani . E trist ! Mai bine faceti echipa de hochei

Daniel Mălăelea spunea...

Este o echipa slaba, dar de data aceasta am avut noroc la tragere. Eu am avut ambitia de a inscrie echipa, atunci cand cine ar fi trebuit sa o inscrie, nu a facut-o. Pana la urma este echipa care a participat la competitiile din timpul anului. Eu nu am nicio vina pentru selectia proasta.Este o dovada a nepasarii. Nici nu voi mai sta pe banca la meciurile urmatoare pentru ca am alte lucruri de facut.VA rog sa ramaneti alaturi de baieti .

Daniel Mălăelea spunea...

Tu de unde stii ce echipa am avut noi acum 5-6 ani? Eu am fost in sala atunci cand echipa noastra a luat bataie cu 6-0 de la o echipa slaba.