luni, 19 octombrie 2009

În memoria lui

Minerul Lupeni o echipă mică din liga a II-a, o echipă care îşi vede de treaba ei într-un fotbal care ne face să ne minunăm pe zi ce trece.
Omoduemuke, fostul jucător al Timişoarei, a trăit o dramă chiar înainte de meciul de sâmbătă pe care l-a disputat cu CFR Timişoara.
A primit un telefon de acasă şi dintr-o dată din persoana cu zâmbetul pe buze s-a transformat într-un singuratic care stătea pe banca din parc şi privea în gol. Nu a spus nimănui ce s-a întâmplat chiar dacă unii colegi şi-au dat seama că este schimbat.377-28193-omoduemuke
Sâmbătă, ora 11:00, Omoduemuke era pe terenul de joc şi începea meciul împotriva timişorenilor. A intrat pe teren şi a privit spre cer, în sinea sa vrând parcă să joace pentru ceea ce a pierdut.
A jucat diferit faţă de obicei , s-a zbătut cât toată echipa la un loc , iar când avea mingea la picior parcă nu era el, parcă era un robot care alerga cu mingea.
La o lovitura laterală a încercat ceva spectaculos, o foarfecă pe spate, dar a cazut rău, pe cap, iar stafful tehnic a vrut să facă schimbare.
A refuzat să părăseasca terenul chiar dacă era vizibil ameţit, a continuat să joace, a continuat să se zbată condus parcă de o fiinţă invizibilă.
Era un erou pentru toţi, pentru felul cum s-a luptat în acel meci, pentru ca la finalul lui colegii să afle ceea ce s-a întâmplat. Omoduemuke îşi pierduse lumina ochilor, copilul său de doar nouă luni decedase din cauza unor probleme la stomac, iar soţia sa din cauza şocului se afla şi ea în spital.
Ciudat sau nu, Omoduemuke a fost şi el dus la spital în stare de inconştientă, cu masca de oxigen pe faţă. Doctorii au vrut sa îl interneze, dar el a refuzat şi primul lucru care l-a făcut a fost să sune acasă în Nigeria.
A aflat că soţia sa începe să-şi revină din şocul morţii copilului, iar el a declarat că pentru moment cel mai important lucru e starea de sănătate a soţiei, nu starea sa de sănătate.
Vrea să îşi aducă soţia aici în România, dupa ce îşi va reveni complet, dar nu vrea sa meargă la înmormântarea copilului pentru că pentru el şocul şi durerea ar fi prea mari.
Sursa: http://blog.mysport.ro

Niciun comentariu: