luni, 5 octombrie 2009

Klaus Johannis este propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de premier

Aşa cum anticipam, primarul Sibiului, Klaus Johannis, este propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru funcţia de premier independent, care să conducă un guvern de tehnocraţi, până la alegeri.

"Propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de premier, care să conducă un guvern de tehnocraţi, până la alegeri, este Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului", au declarat surse apropiate lui Crin Antonescu.

Avem şi noi neamţul nostru şi nu trebuie să ratăm şansa de a-l vedea conducând un guvern de tehnocraţi. Cred că orice român de bună-credinţă îşi dă seama ca aşa nu se mai poate.

Sursa: www.mediafax.ro

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Asa e. Tu ai scris la mine, eu aveam pozele cu ei, de la intalnire, dar nu puteam sa scriu pana nu anuntau oficial. Am pus ei eu update. :)

Daniel Mălăelea spunea...

Ar fi solutia ideala. Dar in Romania e totusi greu sa conduca un neamt. Paradoxal e faptul ca despre Johannis toti vorbesc la superlativ.

Lilick Auftakt spunea...

Asa e. :)

Anonim spunea...

Depinde de unde privesti....daca ai burtica plina cu un mic, cu o bere...:) de la Crin ..de la Dinu.e super hero ...altii au si alte opinii :)))

http://sibiu.justitiarul.ro/index.php/coruptie/280-dosarele-penale-ale-primarului-klaus-iohannis-zis-johannis-uitate-sau-ratacite-in-asteptarea-prescrierii.html