marți, 7 octombrie 2008

Premierul l-a demis pe Adomniţei şi i-a propus lui Anton Anton portofoliul Educaţiei

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă Anton Anton a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a întâlnit, marţi dimineaţă, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, care i-a propus să preia Ministerul Educaţiei, propunere pe care a acceptat-o.

"M-am întâlnit cu premierul, mi s-a propus funcţia de ministru al Educaţiei şi am acceptat", a spus Anton Anton.

Anterior, Anton Anton declarase cotidianului "Gândul" că pentru 2-3 luni, asta înseamnă sinucidere politică", dar a precizat că a acceptat, fiindcă el nu este un om politic.

Legat de momentul în care îşi va prelua postul, Anton Anton a declarat cotidianului citat că acest lucru se va întâmpla "oricum, cât se poate de repede".

Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a revocat pe ministul Educaţiei, Cristian Adomniţei, şi îl va propune pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă, Anton Anton, pentru portofoliul Educaţiei.

"Cristian Adomniţei a fost revocat din funcţia de ministru al Educaţiei, În locul lui, primul-ministru îl propune pe secretarul de stat Anton Anton", a afirmat Camelia Spătaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Sursa: www.mediafax.ro


Niciun comentariu: