luni, 5 ianuarie 2009

Doi copii de 6, respectiv 7 ani, din Germania, au încercat să fugă în Africa pentru a se căsători

Doi copii din Germania, îndrăgostiţi, au încercat să fugă în Africa pentru a se căsători, a anunţat luni poliţia germană, relatează AFP.
În noaptea de Anul Nou, micuţul Mika, de 6 ani, le povestea celor două fetiţe ale iubitei tatălui său, divorţat, - Anna-Lena şi Anna-Bell - despre vacanţa pe care o petrecuse în Italia. "De acolo, copiii au început să-şi facă planuri de viitor", a spus Holger Jureczko, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Ambii din familii monoparentale, Mika şi Anna-Lena, în vârstă de 7 ani, "se iubeau şi au decis să plece în Africa, unde este cald, luând-o cu ei, ca martor, pe sora mai mică a lui Anna-Lena, Anna-Bell, de 5 ani", potrivit sursei.

A doua zi, cei trei îşi fac bagajele, luând "ochelari de soare, lucruri pentru plajă, haine subţiri şi provizii" poentru călătorie. Ei pleacă din Langenhagen, suburbie a oraşului Hanovra, în timp ce părinţii lor dormeau, şi se duc la casa unei prietene, care însă nu răspunde la sonerie. Pleacă din oraş, ajung la gara centrală, de unde se pregătesc să ia un tren spre aeroport. Singuri pe peronul gării, cei trei copii atrag atenţia personalului Căilor Ferate, care sună la poliţie. Doi agenţi reuşesc să-i convingă că nu pot merge în Africa fără bani şi fără bilete de avion. Pentru a-i linişti, îi duc într-un tur cu ghid prin sediul poliţiei gării.

Cei trei "au fost deosebit de impresionaţi de sălile pentru arestul preventiv", potrivit purtătorului de cuvânt. "Cu siguranţă, mai târziu vor putea să-şi realizeze visele", a conchis purtătorul de cuvânt.
Sursa: www.realitatea.ro

Niciun comentariu: