marți, 24 martie 2009

Prietena noastră Alina Gorghiu ia locul lui Bogdan Olteanu

Deputatul Alina Gorghiu ar putea deveni succesoarea lui Bogdan Olteanu la sefia Curtii de Onoare si Arbitraj a liberalilor, ne-au declarat surse din partid. Potrivit acestora, Gorghiu ar avea sanse mari sa devina chiar si purtator de cuvant al PNL, dat fiind faptul ca aceasta a primit multe voturi in cadrul Congresului extraordinar, ceea ce ar legitima-o si pentru aceasta functie. Alina Gorghiu mai are de trecut un hop, in conditiile in care si deputatul de Bistrita Nasaud Ioan Tintean si-a depus candidatura pentru sefia Curtii de Onoare si Arbitraj.
De men­tionat ca respectiva functie, ocupata pana acum de Bogdan Olteanu, este una importanta in partid dat fiind faptul ca ocu­pantul acesteia mediaza eventu­alele conflicte ce pot aparea intre organizatiile din teritoriu si "centru".

Sursa: www.ziua.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vrabia malai viseaza Nea Daniele ! :))...Alinutza nu e accesibila decat de la BMW X 6 plus vila in sus.Cand zici prietena noastra ...a noastra adica a cui ?

Daniel Mălăelea spunea...

Alina este prietena profesorilor de istorie de la colegiile tehnice si a liderilor de sindicat din SIP sector 1. Si, da, este prietena mea de suflet. Multumit?