sâmbătă, 19 iunie 2010

Am dat burta jos!

Nu ştiu cum sunt alţi politicieni, dar ştiu că ai noştri sunt cu siguranţă cei mai buni. Cine sunt ai noştri? Sunt cei care au organizat Marşul bicicliştilor de astăzi, adică Alina Gorghiu, deputatul Colegiului 22 şi Cristian Olteanu, preşedintele Filialei PNL Sector 5. Pentru ei, tinerii, sportul, educaţia, cultura reprezintă preocupări  cotidiene şi nu doar teme de atins în timpul campaniei electorale. Felicitări celor doi prieteni pentru reuşita acţiunii de astăzi şi multe mulţumiri inimoşilor care au ajutat la organizare. O menţiune specială merită Vlad Duhan, cel care a fost ,,regizorul'' întregii acţiuni.


4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Fe-li-ci-tari, sportivilor!!! :)

Madalina Dascalu spunea...

Bravo!!

Anca Naciu spunea...

Bravo domnule profesor , bravo elevii mei !!!!!!! Cand am vazut pozele prima reactie a fost un strigat de surpriza si bucurie !!!Mi se pare extraordinar ca acesti copii au luat parte la o actiune atat de frumoasa pe care cu siguranta nu o vor uita si din care au avut si ceva de invatat .BRAVO BRAVO BRAVO !!!!!!

Anonim spunea...

Desi o fac cu o mare intarziere, tin sa iti multumesc, Daniel, pentru apreciere. Imi aduc cu placere aminte de acea actiune si pot spune ca nimic nu s-ar fi putut realiza fara contributia intregii echipe de organizare.
Vlad Duhan