sâmbătă, 24 decembrie 2011

Crăciun fericit, dragi prieteni şi colegi!

      Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, bucuroşi şi cu mesele încărcate de bunătăţi. Vă doresc tot binele din lume şi petrecere frumoasă alături de cei dragi! La mulţi ani!

4 comentarii:

Adrian spunea...

Sa avem sanatate si solidaritate precum si forta de a rezista pentru ca, in privinta anului 2012, politicienii, si de la putere si din din opozitie, se inteleg perfect: va fi mai greu, mai dificil decat 2011. Sa avem puterea sa ne bucuram si pentru lucrurile mai mici pentru a nu cadea in deznadejde.

loredana spunea...

Cine este Mos Craciun??

Este iubirea ce o oferim celor dragi de Sarbatori, este painea oferita saracilor, este dragostea indreptata catre copiii orfani, …este intelegerea celor din jur, …este un zambet oferit familiei , …Mos Craciun suntem noi.

Anonim spunea...

Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna, va urez un calduros LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI........Gavrila Daniel Cristian ( fost elev de-al dvs.de acum 5-6 ani daca va mai aduceti aminte ).

Daniel Mălăelea spunea...

La multi ani, prieteni. Domnule Gavrila, ai fost unul dintre cei mai buni elevi pe care i-am avut. Fratelui tau chiar i-am fost diriginte.