duminică, 30 octombrie 2011

Protestez şi cer ca organele competente să ia măsurile care se impun!

       Zilele acestea, am aflat, din 3 surse diferite, că unii directori de unităţi şcolare din sectoarele 4 şi 5 strâng semnături în favoarea proiectului eutansierii câinilor comunitari. Este o atitudine condamnabilă şi care nu are nimic în comun cu educaţia. Directorii şi profesorii trebuie să facă altceva decât să fie agenţii electorali ai PDL. Sunt convins că ei ştiu că  le este cu desăvărşire interzis să desfăşoare activităţi cu vădit caracter politic în unităţile şcolare, dar le este frică să nu-şi piardă funcţiile. Degeaba avem o lege nouă a educaţiei şi clamăm depolitizarea sistemului de învăţământ, dacă folosim directorii în scopuri politice. Mă îngrozesc când mă gândesc ce se va întâmpla în campania electorală, dacă acum inspectoratele şcolare procedează astfel.
      Din presă, aflu că şi în Gorj directorii şi profesorii se implică în strângerea semnăturilor, iar în Ploieşti, semnăturile se strâng prin intermediul instuţiilor publice, mai ales cele sanitare.

4 comentarii:

turisticus spunea...

Daca in zona unei scoli se afla multi caini nu crezi ca ar fi normal sa se ia masuri? Ai prefera ca elevii sa fie muscati?
Chiar trebuie politizata si o astfel de actiune?

Daniel Mălăelea spunea...

Turisticus, nu are legatura cu siguranta elevilor. Este ordin politic. Nu eu politizez actiunea, ci doar o condamn.

Nicu spunea...

Cum protestezi?Pe blog?

Anonim spunea...

Nu e normal , cainii nu trebuie sa fie eutanasiati . Ar trebui dusi la adaposturi.