vineri, 28 octombrie 2011

Încă nu este totul pierdut

       În ultima vreme, am crezut că românii şi-au pierdut orice speranţă, că nu mai cred că li s-ar mai putea întâmpla nimic bun în viitor. Am pierdut în ultimii ani permanent câte ceva şi nu am câştigat nimic. Chiar şi atunci când am câştigat, de fapt am pierdut, pentru că hotărârile judecătoreşti nu au fost luate în considerare în statul nostru de drept original. Şi totuşi, oamenii speră. De fiecare dată când intru în cancelarie, colegii mă întreabă ce veşti bune le aduc. Din nefericire, aproape de fiecare dată nu am nicio veste bună. Sper ca în curând, adică în toamna viitoare, să le aduc o veste foarte bună: USL a câştigat alegerile!

5 comentarii:

Nicu spunea...

...si pe urma o veste proasta:nici Uniunea Socialista nu va pune in practica hotararile judecatoresti.
Dar poate ca n-o sa le dai aceasta veste deoarece te vor pune vreun inspectoras pe la vreun sector.

Adrian spunea...

......daca si de la USL vom avea un presedinte ciclop si un premier trepadus complexat! Ceeace nu poate fi.....

Nicu spunea...

Poate fi un presedinte foarte comod,ca sa nu zic altfel si un premier imatur.Ceea ce,dupa umila mea parere,este identic cu actualii.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Daniel, doar atat, concluzia o tragi tu:

http://www.ghimpele.ro/2011/10/crin-antonescu-7-erori-sistemice/

Anonim spunea...

Daniel îți dai seama ca cei care sunt pesimiști si cred că totul este la fel , ca nimic nu se schimbă, sunt foștii simpatizanti PDL, care incă nu si- au consumat dezamăgirea, care l-au crezut pe Băsescu omul poporului si care acum vad ca Basescu nu este nimic mai mult decât o j.......ă ordinară.