sâmbătă, 6 martie 2010

A câştigat Crin Antonescu!

Era de aşteptat. Liberalii nu aveau cum să rateze imensa oportunitate de a crea premisele necesare pentru ca PNL să devină principalul partid din România în 2012. Crin Antonescu este la ora actuală singurul lider de partid din România care poate să atragă masiv simpatia şi speranţele românilor. Pentru ca speranţele puse în el să îşi găsească cât mai repede confirmarea avea nevoie de o echipă. Acum are alături o echipă puternică. PNL poate şi trebuie să câştige alegerile din 2012. Dacă nu o va face, atunci Crin chiar nu va avea nicio scuză. Dar, până atunci, să fim optimişti.
Am participat pentru prima dată la un Congres al PNL, chiar dacă doar în calitate de invitat. Am avut bucuria de a fi alături de mulţi prieteni, unii dintre ei politicieni, alţii bloggeri sau chiar profesori. Sper că data viitoare voi participa în calitate de delegat.




Un comentariu:

Carmen P spunea...

Acum, în 2012, din nefericire, are o echipă și mai puternică, o formațiune politică aberantă, constituită dintr-o serie de personaje la fel de aberante care, prin asociere cu PNL n-au reușit decât să dea formă unei organizații mafiote puternic consolidate și nicidecum unui partid ghidat de-o ideologie politică bine conturată, menită să vină în sprijinul necesităților sociale. Cu tot respectul, Daniel, din PNL n-a mai rămas decât numele care, îmi permit să spun, nu mai are nicio tangență cu ceea ce reprezenta în vremea unui Brătianu. Antonescu ar fi chiar simpatic însă poate ar trebui să se rezume la activitatea sa de bază căci cariera și figura politică nu-l avantajează. Sper să nu fiu înțeleasă greșit...aceasta nu este o pledoarie în sprijinul celorlate surogate politice care s-au perindat pe la cârma țării, ci doar o analiză rece și imparțială.