vineri, 19 iunie 2009

Târgu-Jiu, oraşul adolescenţei mele


Recent am poposit în Târgu-Jiu, oraşul atât de drag sufletului meu. Am avut timp suficient să revăd locuri dragi şi să retrăiesc momente din anii de liceu. Am purtat şi voi purta mereu în suflet meleagurile Gorjului, pentru că acolo sunt originile mele şi acolo mă întorc de fiecare dată cu neţărmurită dragoste.


























9 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/articole/2007/mihai-voicu-pnl-ma-intreb-de-ce-dna-ne-ia-unul-cate-unul-si-nu-face-un-lot-ca-in-1950.html

LECTURA DE VACANTA PT ELEVII DIN CLUBUL DE ISTORIE

Ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, a declarat, luni seara, că următorii miniştri pentru care DNA va cere Comisiei speciale de la Cotroceni avizul pentru începerea urmăririi penale sunt ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, şi ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.

...NU DE ALTA DA SA STIE CINE I A SPONSORIZAT

Andrei Crăiţoiu spunea...

Frumos! Cu fotbalul stam cam rau, in rest numai de bine.

Daniel Mălăelea spunea...

Anonimule, ma ajuti sa-i duc pe cei 23 de copii la Tg Jiu? Sau macar la Targoviste? E usor sa critici. E mult mai greu sa faci bine unor copii deosebiti, dar saraci.

Anonim spunea...

Am vazut candva un film cu un traficant de droguri care i facea cadou.....nu stiu...o pereche de pantofi ceva de genu ...uni copil sarac. Peste ani...copilul ajunge mafiot ; mare criminal ....parca era cu Robert de Niro ...putem extrapola pastrand proportiile :))...cu PNL ul si copii de la Media ? stau si ma gandesc...

Anonim spunea...

era mai moral ; mai frumos....mai ...cum vrei matale nea Daniele daca era vorba de o donatie ANONIMA...si nu mai bateam toba peste tot...ne a dat Mihai Voicu, ne a dat Andrei Chiliman etc etc etc...pt ca nu NE AU DAT EI NIMIC....crede ma !!!....au furat de la bugetul NOSTRU...AL TUTUROR....MILIARDE!!! dupa care ne dau inapoi ...o aluna ; o maslina !!:) si nu e vorba numai de PNL...toata clasa politica ! asa ca ...mai usor cu numele ''binefacatorilor''...e mai frumos asa...mai silentios, mai...''anonim'' ...daca pot spune asa

Anonim spunea...

si desi carcotesc la greu ...si caut mereu nod in papura apreciez initiativele ...munca si blogul :)...SINCER!

Daniel Mălăelea spunea...

Eu sunt genul de om care apreciaza si nu uita niciodata si cel mai neinsemnat ajutor primit. De aceea fac public numele ceui care a sponsorizat excursia.Dar voi tine cont de sugestie.

Mirea spunea...

Bai anonimule,hai sa-ti spun si eu ceva:tu esti prototipul de "cetatean" indobitocit care neaga orice,pana si conditia de a fi roman...faptul ca-ti ascunzi identitatea reflecta impotenta ta la nivel de constiinta,in primul rand,pt ca tu vrei sa pari o constiinta dar de fapt esti un produs crescut de marxism-leninism si degenerat in Uniunea Europeana(e clar momentul in care vii cu exemplu dintr-un film american,raportandu-te acolo).Zicea Tutea(daca ai auzit de el):"Pai comunistilor le e rusine sa iasa pe strada cum ti-e rusine dumitale sa treci in curu gol pe Calea Victoriei,pai recunosc ei ca sunt comunisti?!".Te-ai oprit la bani,la social,nu ai patruns in esenta,nu ai patruns in sufletul unui copil care a realizat un contact fizic cu istoria.Eu habar am cine este acest Mihai Voicu,nici nu m-am gandit la asta...eu m-am gandit ca in mom cand intrii in Curtea de Arges si te inchini,in genunchi,la moastele Sfintei Mucenite Filofteia,totul se suspenda...Multumesc pt invitatie domnule Diriginte,dar am vzt postarea miercuri seara si joi lucram,imi pare rau ca nu am putut veni...vb la telefon...ps:anonimule,daca ai demnitate,da-ti arama pe fata.

Daniel Mălăelea spunea...

Desi duc intotdeauna lupte pe cont propriu, ma bucur ca fostii mei elevi imi iau apararea. Sunt fericit ca am avut si am elevi minunati precum Craitoiu Andrei, Mirea Nicolae, Safta George, Ciorap Claudiu. Sunt mandru de ei si recunosc faptul ca imi este dor de cei de care viata m-a despartit. Ce sa fac daca sunt un sentimental? Daca nu eram, atunci sigur nu as fi fost profesor, ci avocat sau procuror.