sâmbătă, 20 iunie 2009

După 20 de ani

Am absolvit Liceul Economic din Târgu-Jiu în iunie 1989. Am făcut parte din ultima promoţie de absolvenţi ai acestui liceu din perioada comunistă. Eram 35 de elevi şi o singură clasă terminală.
Acum 3 ani, 25 dintre noi ne-am reîntâlnit cu doamna dirigintă Ileana Neguleasa. Pe 5 iunie 2009, dupa 20 de ani, am fost 28 de colegi şi 7 dintre profesorii noştri. Întâlnirea cu profesorii, strigarea catalogului, depănarea amintirilor a fost emoţionantă. Le-am mulţumit profesorilor Ileana Neguleasa, Silvia Vasiloiu, Gheorghe Surupăceanu, Ion Mierlă, Titus Carigoiu, Vasile Gogonea, Vasile Olaru, pentru că ne-au ajutat să devenim oameni.
Masa şi dansul au avut loc la selectul restaurant ,,SIMONE''. Distracţia a fost totală, aşa ca pe vremurile tinereţii noastre. Ne-am despărţit cu lacrimi în ochi şi cu promisiunea că ne vom revedea în 2014.





















































.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dirigu' da nu ne aratati si poza cu notele pe care le aveati Mama are o fotografie cu pagina de catalog...

Daniel Mălăelea spunea...

Aveam note bune- In clasa a 9+a si in clasa a 10+a am obtinut premiul al III-lea. Apoi am lasat+o mau moale. Eu nu am vayut niciodata pagina mea de catalog in cei 4 ani de liceu. Nu era atata democratie ca acum.