joi, 18 iunie 2009

,,Cea mai tare excursie!''

Astăzi am reuşit să mă achit de datoria morală pe care o aveam faţă de membrii Cercului de istorie ,,Nemuritorii'' din liceul nostru. Cu mult timp în urmă le promisesem că îi voi duce într-o excursie gratuită la Curtea de Argeş, Florica, Goleşti, Piteşti, locuri aflate în legătură cu temele pe care noi le-am prezentat şi dezbătut în şedinţele Cercului. Prietenul nostru, Mihai Voicu m-a ajutat să le fac o mare bucurie acestor copii minunaţi.
A fost o excursie foarte reuşită. Am văzut sau revăzut locuri minunate, iar ziua a fost superbă. Parcă nu ne venea să ne mai întoarcem acasă. Le-am promis copiilor că nu va fi singura excursie gratuită pe care le-o ofer. Sunt convins că mai sunt oameni politici şi de afaceri dispuşi să renunţe la 3-400 de euro pentru a le face o bucurie unor copii deosebiţi.









































17 comentarii:

Regele Sarpe spunea...

Da.a fost extraordinar desi am avut ghinion eu..in unele poze se vede ca eram extenuat pentru ca nu am dormit de teama ca nu ma voi putea trezi de dimineata.

Anonim spunea...

cea mai tare excursiee !!! am ras, ne'am distrat, am vazut mormintele, domnitorilor ,regilor de care noi am discutat la Cerc :X:X: foarte tare !!!! Iar eu am vazut mormantul lui Carol I :X:X:X si sotzia sa stiut totul despre ei :)) !!!
va iubimmm !! si va multumim :X:X:

Anonim spunea...

anonim adica eu :))) Dutu Madalina :D :X:X: nuj dc apare anonim :D

Anonim spunea...

pardon sotia lui :)) am emotzii ;))):D

Daniel Mălăelea spunea...

V-am promis ca va duc in aceasta excursie si, desi mai tarziu, in cele din urma, am reusit.Multumesc, Mihai Voicu!

Anonim spunea...

A fost foarte frumos, sincer mi s-a parut cea mai tare excursie... Sper sa mai avem parte si de altele ca acestea :D
Mai ales conacul de la Florica a fost extraordinar.


Safta George.

Mihai Alexandru spunea...

Aceasa excursie a fost una foarte reusita deoarece neam distrat si am si vazut unele locuri istorice si sper ca o sa mai facem astfel de excursii

Lilick Auftakt spunea...

Felicitari Daniel, felicitari si lui Mihai Voicu. Copiii vad ca sunt foarte bucurosi.

Vreau sa te felicit in mod special ca ai luat-o si pe micuta ta pe care o vad in poze. Frumoasa educatie. Chiar daca nu intelege acum tot ce vede, isi va aduce aminte mai tarziu cand va revizita aceste locuri. Conteaza mult ca o cresti in acest spirit, ca vrei sa o familiarizezi de mica cu valorile noastre. Ar fi bine daca toti parintii ar constientiza asta.

Lulutza spunea...

Bravo, Daniel! Ma bucur pentru tine si copii. Sper sa le mai poti organiza multe momente din astea placute si instructive, pentru a fi impreuna. :)

Andrei Crăiţoiu spunea...

Ce frumos! Imi pare rau ca nu am avut ocazia in anii de liceu sa merg intr-o excursie cu d-voastra.
Mihai Voicu este un liberal pe cinste. Este foarte iubit in colegiul unde a candidat(Calafat). Bunicul meu este presedintele ANVR(Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi) Calafat- Dolj si a participat la diverse actiuni impreuna cu primarul liberal de la Calaft(Guta Mircea) si D-l Deputat Voicu Mihai.

Pe blogul meu sustin Ziarul de Calafat. Acolo aflu cat mai multe despre oras si despre alesi. Sa-i transmite-ti acest lucru si D-lui Mihai Voicu. Va multumesc!

Daniel Mălăelea spunea...

Ce mica este lumea, Andrei! Ma bucur ca ai o parere buna despre Mihai. El este singurul care a raspuns cererii mele de a fi ajutat sa organizez aceasta excursie gratuita. Ca Mihai este in PNL, nu are nicio importanta. Copiii stiu ca un om bun i-a ajutat sa mearga intr-o excursie frumoasa.Pentru ei voi mai face astfel de actiuni. Daca va fi nevoie, voi apela si la George Becali, chiar si la Dan Voiculescu.

Daniel Mălăelea spunea...

Ce poate sa ma bucure mai mult decat marturisirea elevului care nu a dormit toata noaptea, numai pentru a nu rata aceasta mare ocazie? Si el este un elev care a calatorit mult si isi permite sa mearga in multe excursii. Totusi, n-a vrut sa lipseasca.

Anonim spunea...

doamne care esti in ceruri da-ne noua sanatate, iar oamenii bogati bani ca sa mai mergem in excursii precum aceasta

Daniel Mălăelea spunea...

Cred ca oamenii cu suflet si cu posibilitati financiare nu pot ramane insensibili la aceste cereri de suflet ale copiilor. Eu voi incerca sa fac tot ce depinde de mine pentru a-i ajuta sa vada locuri si monumente istorice, sa inteleaga si sa iubeasca istoria neamului romanesc.

Regele Sarpe spunea...

A fost de vis si va multumesc domnule profsor pentru aceasta oportunitate.Nu-mi imaginez cum era daca ratam excursia aceasta.Cat despre calatorii asa este(calatoresc mult si oriunde) dar trebuie sa fim constienti de faptul ca Romania este o tara frumoasa si ca avem ce vizita.

Nicole spunea...

Ce frumos, ..felicitari!!
Frumoasa surprizam, frumoasa amintire pentru elevi!!

Roxandrei spunea...

Ma bucur ca a fost super! Daca toti ati fost in excursii am placerea sa va invit la un concurs organizat de noi in care sa va povestiti cea mai frumoasa vacanta pe care ati petrecut-o cu prietenii.
Premile: vouchere emag, promovare gratuita blog, diplome, etc.