luni, 29 decembrie 2008

Anul acesta biletele la Vanghelion nu se mai vand la ghisee

Zeci de bucureşteni aşteaptă de trei zile în faţa Primăriei Sectorului 5 pentru a prinde un loc la Vanghelion, numai că în acest an, biletele nu se mai vând la ghişee. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie a anunţat astăzi că biletele au fost deja vândute prin sindicate, primărie sau Casa de Pensii.

Oamenii s-au adunat în speranţa că vor putea cumpăra un bilet la Revelionul organizat de primarul Marian Vanghelie. Astăzi au primit însă o veste proastă.

''Anul acesta nu se mai vând bilete la ghişee. Se vând prin Casa de Pensii, sindicate, instituţii de învăţământ sau primărie. Au fost disponibile o mie de bilete pentru pensionari şi 6.200 pentru celelalte categorii. Preţurile biletelor au rămas la acelaşi nivel ca şi anul trecut'', a anunţat astăzi Marian Vanghelie.

Unii pensionari care au venituri foarte mici au primit bilete gratuit. Cei care le-au cumpărat au plătit 30 de lei pe bilet.

Şi în acest an, Primăria Sectorului 5 va organiza petrecerea de Revelion la Romexpo. Anunţul a fost făcut public abia astăzi, deşi oamenii stau în frig de trei zile la uşile primăriei pentru a cumpăra bilete.

Vedeta evenimentului din acest an va fi Enrique Iglesias.
Sursa: www.realitatea.ro

Niciun comentariu: