joi, 1 iulie 2010

PNL oferă asistenţă juridică gratuită bugetarilor afectaţi de reducerea salariilor

"PNL nu renunţă la lupta sa pentru anularea reducerii cu 25 la sută a salariilor personalului bugetar", a spus Mariana Câmpeanu.
Aceasta a adăugat că PNL a depus deja la Curtea Constituţională o sesizare cu privire la încălcarea articolului din Constituţie care prevede respectarea convenţiilor între părţi.
Mariana Câmpeanu a argumentat că, prin legea care prevede diminuarea salariilor, Guvernul s-a amestecat în contractele dintre angajaţi şi angajatori, deşi nu este parte a acestor contracte.
Câmpeanu a arătat că, în cazul în care Curtea Constituţională îi va respinge sesizarea, PNL  va oferi asistenţă juridică cetăţenilor care vor deschide acţiuni individuale în justiţie.
Sursa: www.mediafax.ro
Mă doare sufletul că va trebui să rup de la gura copilului meu 3-400 sute de lei pentru că aşa au decis guvernanţii. Am credite de plătit la două bănci, am copil mic şi ei îmi cer să plătesc pentru incompetenţa lor? Nu sunt de acord şi voi introduce acţiune în justiţie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt invatatoare din Neamt, sunt vaduva, am doi copii studenti, unul cu taxa si platesc chirie in Iasi, pentru ca la Universitatea AL. I. CUZA nu sunt locuri de cazare suficiente, iar eu nu ma incadrez cu amaratul de salariu la o bursa sociala, chiar daca copiii mei sunt orfani de un parinte. Va rog sa ma ajutati, cum as putea sa dau in judecata pentru salariul meu in Neamt ?
Sa publicati, daca se poate, numele persoanei din Neamt care sa ne indrume la proces, nu avem nici o sansa cu sindicatul FSLI Neamt deoarece nu apara pe angajati, sunt slabi . Multumesc !

Anonim spunea...

Si eu as dori sa stiu, din Oradea, cui sa ma adresez pentru a da in judecata, pentru sprijin juridic ? Nu mai putem creste copiii, un singur salariat in casa. Multumesc!