sâmbătă, 24 iulie 2010

Primăria Capitalei va fi câştigată de PNL

Se vorbeşte în ultimele zile despre posibila candidatură a Elenei Udrea la funcţia de primar general al Capitalei. Unii jurnalişti şi analişti politici chiar consideră că are şanse să-l bată pe Oprescu. Poate că aşa ar fi dacă ar candida doar ei. Eu cred însă că cele mai mari şanse de a câştiga funcţia de primar general al Capitalei le va avea candidatul PNL, oricare ar fi acesta. Deocamdată nu se cunoaşte cine va candida din partea PNL. Au fost vehiculate câteva nume între care cele ale lui Crin Antonescu, Ludovic Orban, Andrei Chiliman. Ce aţi zice dacă în discuţii vor apărea un armean sau un neamţ?
Este bine că PNL are foarte mulţi oameni valoroşi care ar putea candida pentru funcţia de primar general al Capitalei. Dacă ar fi ca şi PNL să desemneze drept candidat la funcţia de primar general al Capitalei o femeie, cred că aceasta nu ar putea fi alta decât Alina Gorghiu.

6 comentarii:

gabriel teodorescu spunea...

Cu toate ca a fost propulsata in fruntea PD-L Buc.vezi ce se mai vehiculeaza prin mediile politice din Ro.
vezi:
http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress.com/2010/07/23/udrea-trece-la-unpr/
stirea nu este inca confirmata...

Daniel Mălăelea spunea...

Cred că greşeşti. Alina Gorghiu este apreciată pentru acţiunile desfăşurate pentru cetăţenii din colegiul 22. Eu am participat la multe dintre acestea şi pot să spun că eşti rău intenţionat.

Anonim spunea...

daca va fi ludovic orban de la PNL sigur va pierde PNL. scuzati-ma ca spun asta, dar om mai prost ca el nu am vazut (exceptie face boc)

Daniel Mălăelea spunea...

Nu va fi Orban. Nu va fi nici Crin Antonescu. Mai mult ca sigur nu va fi nici Andrei Chiliman. Cine va fi? Sa mai avem puţină răbdare.

Olga spunea...

Trebyie sa fim seriosi si sa ne dam seama ca doamna Udrea nu va avea candidat la castigarea primariei capitalei.

Daniel Mălăelea spunea...

Olga, cum adica nu va avea candidat? VRei sa spui ca nu va avea contracandidat pe masura? E de ras si de plans daca doamna aceasta va candida la functia de primar general al Capitalei.