vineri, 2 iulie 2010

În mijlocul dezastrului, Elena Udrea vorbeşte la telefon despre turism

Iar Băsescu râdea ca prostul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Astea sunt semne de la Dumnezeu. Meritam pe deplin tot ceea ce se intampla . Sunt dezamagit si frustrat de tot ce se intampla. Vinovati nu sunt doar cei de la putere...vinovati sunt toti ...ei l-au facut pe Basescu popular. Sunt o fire patriota dusa la fanatism chiar , dar asta nu mai e stat ..e codru , padure , legea junglei . Astia ne omoara si noi stam cu pancarte in mana....americanii ieseau cu pusca dupa ei .

Duta

Daniel Mălăelea spunea...

Vino alaturi de noi si incearca sa faci ceva. Daca stai pe margine si doar critici, nu vei schimba nimic.

Daniel Mălăelea spunea...

Un bărbat din Dorohoi a cărui casă a fost distrusă de inundaţii i-a spus, vineri, preşedintelui Traian Băsescu, care a inspectat gospodăriile inundate, că îi este "scârbă" să vadă că acesta vine şi se uită la nenorocirea oamenilor, afirmând că ar fi preferat să vadă ingineri.

"Îmi este scârbă când văd că veniţi şi vă uitaţi la nenorocirea noastră. Aş fi preferat să văd ingineri", a spus bărbatul din Dorohoi.

"Cine e vinovat pentru această viitură? Voiam să văd şi eu unul care să zică «domne, eu sunt inginerul ăla de la ape, am făcut o prostie, o greşeală tehnică, îmi dau demisia»", a spus bărbatul, făcând referire la faptul că în 28 iunie, când a venit viitura, nu i-a anunţat nimeni, însă a doua zi, când nu a mai fost viitură, autorităţile i-au pus în alertă pe oameni. "Am muncit ca un sclav în străinătate. Toţi banii i-am adus în ţară şi aici îmi vine gunoiul la poartă. Sunt îndurerat şi mă doare inima când văd că ai mei patru copii nu au nici un viitor", a mai spus localnicul a cărui casă a fost distrusă de ape.

vyctor spunea...

Galatiul risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat mii de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului) ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.