sâmbătă, 3 iulie 2010

Cum ,,cu ce bani'', domnule Băsescu?


Preşedintele Traian Băsescu, prezent sâmbătă în Săuceşti, judeţul Bacău, le-a spus sinistraţilor din localitate că "ţara asta se împrumută cu nouă miliarde de euro şi că oamenii vor "pensii mari, salarii mari", întrebându-se în acest context "cu ce bani'' să se mai construiască şi diguri.
"Ţara asta se împrumută cu nouă miliarde de euro... Cereţi pensii mari, salarii mari... Când se întâmplă inundaţii, vă plângeţi că nu vă facem digul. Cu ce?", le-a spus Băsescu localnicilor. 
Sursa: www.gandul.info
Cum cu ce, domnule Băsescu? Cu banii cheltuiţi de doamna Ridzi, cu banii din  proiectul doamnei Vergu, cu banii bagaţi în patinoarul de la Braşov. Dacă ar fi interesat pe cineva, s-ar fi putut face sute de diguri.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

http://dianatusa.ro/?p=1701

Un regim criminal.

gabriel teodorescu spunea...

omul LUMINAT
inchide Ori găsim un drum, ori facem unul! Fie chiar si aruncand in aer, cu Exploziv, mafia care a ingenuncheat Romania! Va alaturati noua si mergem impreuna spre Lumina, sau ramaneti in intunericul in care v-au aruncat timp de douazeci de ani. Romani, ALEGEREA este a VOASTRA, nu a LOR!
Despre NoiALTĂ FAȚĂ A „CRIZEI”: ȘAPTE MILIOANE DE LIRE STERLINE. ȘPAGĂ PENTRU PREȘEDINTE, DE LA BAE Systems!

http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/480-alt-fa-a-crizei-apte-milioane-de-lire-sterline-pag-pentru-preedinte-de-la-bae-systems.html

http://www.orator.ro/protest/7-milioane-de-lire-sterline-comisionul-lui-traian-basescu-de-la-bae-systems/#more-6447

Anonim spunea...

Boc, roşiile, ouăle şi digurile (care nu sunt), pe
http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

vyctor spunea...

Galatiul risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat mii de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului) ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.

Anonim spunea...

Cititi detalii despre tensiunile dintre Traian Basescu si guvernul Boc, pe
http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com